Pep Sala

Sinònim de grandesa
Tíndari Sgró

La sala Barts està plena a vessar malgrat ser diumenge i coincidir amb el Barça. Vint minuts abans, espectadors impacients ja fan cua per entrar. N’hi ha de totes les edats: nens, nenes, joves i adults, ja que el protagonista de la nit s’ha convertit en la banda sonora de moltes famílies. Una diversitat que encara enriqueix més aquesta ocasió tan especial. Avui, Pep Sala ens ofereix el primer (i únic) concert de presentació del seu nou àlbum Ops! Mireu què he fet (L’Indi Music, 2016). Tothom espera un concert emotiu i ple de sorpreses.

A les 20.10 h, el cantant surt a l’escenari i el públic s’engresca amb "Si no fos per tu". Ens dóna la benvinguda al seu únic concert de la gira i agraeix a tots els convidats, i també al públic, la bona companyia. El primer artista a pujar a l’escenari és Jonatan Argüelles (Tornem a Sau) per cantar "Instants de paper". No hi podia faltar, tampoc, el seu "germanet", Sicus Carbonell (Sabor de Gràcia), que anima el públic amb el seu estil rumbero. També es recorda d’artistes que avui no han pogut venir, com Pegasus o Carlos Tarque (MClan), i els dedica els temes que al disc canten plegats. En Pep ha estat tocant la guitarra tota aquesta estona, però ara es trasllada al piano per fer-nos emocionar amb una cançó que tothom, sense excepcions, canta a ple pulmó: "Envia’m un àngel". No deixa de sorprendre’ns amb els convidats especials: l’actor Roger Pera i Aurelio Morata (Aurelio y los Vagabundos), en l’àmbit nacional. També han vingut artistes internacionals, i ara és el seu moment. Amb Midnite Hours, antic grup de Pep Sala, canten “Fins a final”.  L’aparició de la magnífica violinista Simona fa esclatar el públic. Interpreta, amb energia, “La taverna de l’Old John”. Un dels moments més esperats de la nit, “El tren de mitjanit”, ve acompanyat de molts convidats que comparteixen escenari. "Si un dia he de tornar" i "Encara que siguin de bar" fan aixecar el públic definitivament, que ja pràcticament no es tornarà a asseure fins ben arribat el final. A més, per acabar de fer del concert una festa inoblidable, és el moment d’una de les col·laboracions estrella: Èric Vergés (Els Catarres) surt a cantar "És inútil continuar". És increïble, tota la sala està saltant!

El final ja s’apropa i Pep Sala comença a acomiadar-se. Abans, però, dedica “No volíem fer-nos grans” al grandiós Carles Sabater, sense dubte el moment més emotiu de la nit. El convidat segurament més esperat, Adrià Puntí, puja a cantar el tema que tenen junts "Només ho faig per tu". Per últim, i com no podia ser d’una altra manera, anima tots els convidats una altra vegada a sortir per cantar la mítica cançó "Boig per tu", tot barrejant català i italià gràcies a la presència dels Hit Italy. Artistes i amics a dalt de l’escenari, el públic cantant emocionat demostrant que no en té prou, és una imatge per al record. Han estat dues hores i mitja de concert intens. Abans d’acomiadar-se definitivament ens deixa gaudir d’una última cançó: "No em diguis mai adéu". I això és el que el públic reclama: Pep, no ens diguis mai adéu!

El concert a Twitter

 DUNIA PUIGDERRAJOLS
 @duniculer

FELICITATS @pepsala pel magnífic bolo al @BARTSbcn Nit màgica impregnada d'emocions. GRÀCIES i a per molts anys més.

 Montserrat Peñarroya
 @montsepenarroya

Magnífic el concert d'ahir del @pepsala, una passada! #OpsPepSala La sala Barts a tope!

 Batzegada
 @Batzegada

#OpsPepSala Impressionant el concert de @pepsala!

 Enric Lopez
 @enricdevic

Ops! Gran concert! #Genial Molta música, molts amics i molts records! Enhorabona @pepsala #sau

 Miquel Amblàs
 @AmblsMiquel

Moltes gràcies @pepsala i els músics pel fantàstic concert que heu protagonitzat a la @BARTSbcn. Felicitats!!!

 Marta Pich
 @marta_pich

Ahir @pepsala va posar dempeus la @BARTSbcn #OpsPepSala

 Pep Sala
 @pepsala

Pell de gallina! La sala @BARTSbcn plena de gom a gom! #OpsPepSala