Vols conèixer Pau Riba?


Els Pastorets del s.XXI
que, cada Nadal, representa Pau Riba, s'han convertit ja en una tradició tan nadalenca com el Tió, els torrons o el pessebre. El dia 22 de desembre, el músic s'enfilarà a l'escenari del Centre Artesà Tradicionàrius per presentar-hi el treball Jisàs de Natzerit o capítol zero de la guerra de les galàxies. En un espectacle transgressor que combinarà nadales i narracions, el músic traurà tota la ironia marca de la casa per oferir una mirada en clau humorística de la societat actual acompanyat dels Mortimers i els seus instruments de joguina, objectes quotidians i aparells inventats.

Serà una nit única, però si sou subscriptors de La Tornada encara ho podrà ser més. I és que us volem convidar a conèixer l'artista i intercanviar-hi opinions just abans del concert amb un meet & greet que servirà perquè li pugueu fer formular totes les preguntes que desitgeu en un entorn informal i distès, com qui entaula conversa amb un amic de tota la vida. Només cal que ens feu arribar un correu a l'adreça subscriptors@latornada.cat amb l'assumpte "Avantatge Pau Riba" per reservar la vostra plaça. Així de fàcil!


Important: Per poder participar a l'avantatge cal ser subscriptor de La Tornada (us en podeu fer gratuïtament aquí) i, el dia de la trobada, caldrà de tenir l'entrada per l'espectacle per poder assistir al meet & greet.