Recomanacions de l’equip

Copa Lotus

Batxillerat nocturn

Pau Planas

Copa Lotus em van saber cridar l'atenció des del primer moment. Aquells aires folk del primer disc em van entrar de seguida, però ha estat amb la seva última referència que m'han captivat. El grup canvia cap a un so més punyent, més rocker i més fosc. Prenen les guitarres elèctriques i esdevenen un grup de rock sense complexos. Sens dubte, ha estat un dels discos que més m'ha sorprès durant aquests últims mesos i un treball que val la pena escoltar amb calma.

Ian Sala

De can Brigola

Rocío Rodríguez

Reinventar-se. Obrir finestres des d'on poder expressar-se. Organitzar una gira pels patis i terrats d'arreu de Catalunya per donar a conèixer la teva música. Una veu, una guitarra i una harmònica. Ian Sala. Aquesta setmana us recomano el disc de debut del cantautor rosinc, De Can Brigola (Autoeditat, 2015). Una proposta country, tendra, enèrgica, plena d'eufòria i terrenal. De format artesanal, on cada CD està fet a mà. Intensitat i senzillesa.   

Brams

Anem tancant les portes a la por

Xevi Planas

En un moment polític transcendental a Catalunya els últims anys, Anem tancant les portes a la por (Autoeditat, 2014) és el disc que Brams sempre havia volgut fer. El títol ja és tota una declaració d’intencions d’un grup independentista des de les arrels que ara celebra l’augment del moviment independentista. Sense perdre el seu toc rocker característic, el grup berguedà aprofundeix en les lletres en el que probablement és el seu millor treball discogràfic.

Atupa

Quasi res porta el diari

Sergi Paramès

Des de Montcada de l'horta, Atupa ofereixen un tercer disc de música amb el punt reivindicatiu del rap, amb una influencia que passa per l'electrònica, el rock i fins hi tot el pop. Com ells mateixos comenten: "cadascuna de les cançons esdevenen un repte en què es juga amb el gènere per a dur-lo a la versió més atupera". Amb bon un directe on no pares de ballar per la seva barreja electrònica i mestissatge, la seva ironia no deixa indiferent.