Els videoclips de la setmana

Roigé

“Mortalment diví”

Després d'una llarga trajectòria en el món musical, Roger Canals estrenava el seu projecte més personal amb Paracaigudes (RHRN, 2016). Onze cançons d'autor que ha volgut presentar amb una sèrie de vídeolletres que serveixen per mostrar-ne l'essència. Aquesta setmana el cantant presenta la darrera sèrie de vídeos i, des de La Tornada, estrenem el que acompanya "Mortalment diví". “És una aporximació lírica i musical a aquells moments sublims de l’existència. Aquells en què sents que s’acumula tota la teva vida en aquell precís moment; en què sents que has nascut per viure alló. Màxima vibració, màxima intensitat, màxim agraïment” explica l'artista.   

Soul Machine

"Això és Nadal"

"Això és Nadal i és un regal per tu". El Nadal arriba a ritme de soul gràcies a la nova nadala de La Soul Machine. La banda de Falset ha volgut desitjar unes bones festes a tots els seus seguidors amb un nou videoclip.

Feliu Ventura i Xerramequ i els Aborígens

"Montserrat"

Ja fa un temps que Feliu Ventura ha unit forces amb Xerramequ i els Aborígens i ara estan a punt de presentar un nou EP de quatre temes que publicaran en format vinil el mes de gener. Per anar obrint boca, els músics han avançat aquesta setmana el tema que hi donarà nom: "Montserrat".