Oques Grasses

La gran estrena del Poni
Èlia Riudavets

Dissabte passat posàvem punt i final a l’abril amb un gran començament. La Sala Salamandra acollia el tret de sortida de la nova gira d'Oques Grasses, que portarà arreu els temes del seu tercer treball d’estudi: You Poni (Beverly Hills Records, 2016).

Després de l’èxit dels seus primers discos, Un dia no sé com (Autoeditat, 2012) i Digue-n’hi com vulguis (Chesapik, 2014), l’esperat nou llançament dels osonencs arriba ben carregat d’energia, disposat a regalar als seus seguidors un estiu ple de bogeria i ganes de saltar i ballar.

Les cançons del nou disc van sonar totes juntes per primer cop dalt d’un escenari, després de mesos d’avançaments a les xarxes socials i d’acumular ganes de seguir descobrint novetats. I no ho van fer soles, sinó que van arribar de la mà dels protagonistes dels vídeos amb què les havíem conegut. Ells, amb els seus balls, van fer cavalcar per primer cop el poni amb tota la força que porta dins.

“Cara de cul” va ser el tema escollit per obrir una nit plena de sorpreses, en què Oques, com ens tenen acostumats, no van deixar de donar-ho tot en cap moment, fins que ja no va quedar temps de més. El públic cantava a plens pulmons els nous temes, fins i tot aquells que tot just acabaven de sortir del forn. Els primers acords de cada cançó eren fortament celebrats. Les ganes acumulades de sentir en directe el “Ball del mànec” o “Fullar sempre” descarregaven dissabte entre la gent, i aquella gran festa s’anava fent cada cop més gran.

També van sonar, però, un bon grapat de cançons antigues. No hi va faltar “Coet”, ni tampoc les ganes de treure’s la roba amb “Passos importants”. També vam poder deixar-nos endur per la bogeria de “Sexy” i cantar com si no hi hagués demà amb l’esperat “Cul”, que va ser el tema que va tancar la nit.

Un primer assalt d’una nova gira que promet molts èxits i moltes nits de somriures i festa major, que va funcionar a la perfecció i va deixar tothom amb ganes de seguir cantant. Una nit en què no hi van faltar els jocs, els riures, els fuets i tota la bogeria que fa gran l’univers dels Oques. Un univers que creix cada cop més i que arrossega, a cada pas, més i més viatgers.

Descalces o no, que no ens deixin mai de sorprendre!

El concert a Twitter

 serra8cat||*||DUI
 @Serra_8CAT

I ens hem tornat a despullar amb els @OquesGrasses.

 

 Xavier Docampo
 @xdocampo

Espectacular @OquesGrasses presentant #YouPoni a la @SalaSalamandra amb tot el repertori de balladors!

 

 Òscar-Adrià 
 ‏@oscar_adria

Gran posada en escena en la presentació del nou disc d'@OquesGrasses a la @SalaSalamandra! Sou grans!!!