Recomanacions de l’equip

Vadebo

Actitud

Xevi Planas

Una de les darreres perles de l’extens panorama valencià presentava l’any passat el seu segon àlbum discogràfic. Actitud (Maldito Records, 2016) sortia el mercat tres anys després de l’aparició del grup en l’escena, i ens mostra la seva particular manera d’afrontar la vida, amb una actitud enèrgica i vitalista. El grup ha fet amb la publicació del disc un nou pas endavant en una trajectòria musical que sembla no tenir aturador.

4hiverns

Decimals

Sergi Paramès

4hiverns és el projecte en solitari de Carles Querol (First Aid Kit i Erm). Pop amb tocs d'electrònica o pop amb tocs electrònics? podriem discutir-ho però el que està clar és que la música feta a Catalunya ja no es pot definir només com a rock català. Música íntima amb regust de Quimi Portet, de Ramón Aragall, de Pau i Arnau Vallvé i de Jordi Lanuza. De bases rítmiques curosament modelades i de guitarres que sonen just al lloc perfecte. 

Decimals (Delirics, 2017) és el seu segon treball després del 4hiverns homònim. De moment podem sertir el primer single "Aturem l'ham". Esperem amb les orelles ben obertes tota la resta del disc.

Sense Sal

Algun lloc al món

Rocío Rodríguez

Algun lloc al món (Temps Record, 2015) és el tercer treball discogràfic de Sense Sal, un disc pop-folk amb tendències electròniques que els terrassencs defensen amb un directe molt enèrgic i festiu. La incorporació d'una veu femenina, l'optimisme, la quotidianitat de les seves lletres i les melodies ballables fan de Sense Sal un dels grups amb més projecció d'aquest 2017 i "Brilla salvatge" una de les meves cançons preferides d'aquest estiu. Per tant, si encara no heu tingut l'oportunitat d'escoltar-los, avui és un bon dia per fer-ho!

Bremen

Tornar d'Amèrica

Pau Planas

Fa un parell d’anys vaig conèixer mig per casualitat Bremen i el seu primer disc em va captivar. Ara tornen amb un nou treball, Tornar d’Amèrica (Fina Estampa, 2015), que torna a ser més que recomanable. El títol no és casual. Diuen que no està tan marcat per les sonoritats més americanes que apareixien en el seu disc de debut. Ara bé, als que us va captivar el primer treball no us espanteu, l’essència es manté i el canvi és més evolució que canvi. Els temes són perfectament reconeixibles i l’esperit del grup es manté intacte.