Recomanacions de l’equip

Donallop

Misteris de sa vida

Pau Planas

Dos anys després del seu debut amb #Milestones, Donallop ens regalen un segon disc que, de ben segur, serà un disc que sentirem amb força durant aquest 2017. El duet s'ha unit amb el productor Paco Loco per donar vida a un disc on incorporen la sonoritat de banda (amb baix, bateria i teclats), però sense perdre l'intimisme i el joc de veus característic. Un disc que els consolida com una formació de futur prometedor i que els situa com un dels noms a tenir més en compte aquesta nova temporada.

Gemma Humet

Si canto enrere

Rocío Rodríguez

Aquesta setmana us recomano Si canto enrere (Satélite K, 2015), un disc intens i molt sincer pel que tinc predilecció. En directe, la dolça veu de Gemma Humet és capaç de filtrar-se per la pell i d'arribar al cor, transportar-te al seu univers fins al final del recital creant una connexió acollidora i reconfortant per tots aquells que l'escolten. De la mà de Pau Figueres, la terrassenca a donat el tret de sortida al seu projecte en solitari amb un total de dotze temes que inclouen la composició de temes propis, la musicació de poemes i l'adaptació d'altres autors. Un àlbum deliciós i relaxat que segur que us deixarà amb ganes d'escoltar el segon treball que ja està preparant a l'estudi!

Pep Sala

Ops! Mireu què he fet

Xevi Planas

Quaranta anys de trajectòria musical avalen el darrer treball de Pep Sala, que ho celebra amb un disc doble plegat de col·laboracions. Amb un nom que ja és una declaració de principis, Ops! Mireu què he fet (L’Indi Music, 2016) vol recollir els seus millors temes i donar-hi una nova versió, principal al·licient del disc. Sergio Dalma interpretant "Boig per Tu" o Eduard Estivill cantant "Tren de mitjanit" són exemples del que trobarem al disc, que suma noms tant diferents entre ells com Gerard Quintana, Els Catarres o Steve Hogarth.

Lluís Llach

T'estimo

Sergi Paramès

Si. Potser algun cop s'ha fet un llistat amb la millor cançó d'amor de la música catalana i segur que ha guanyat "Boig per tu". I si no s'ha realitzat, caldria haver-ho fet. Com a mínim deu ser la més escoltada juntament amb "Amb tu" de Lax'n'busto i "Jennifer" d'Els Catarres. Però com això va de recomanacions personals, jo trenco una llança per una altre.

Crec que la millor cançó d'amor que mai s'ha escrit en català és "Amor particular" d'en Lluís Llach. O era "Maria" d'Adrià Puntí...?