Recomanacions de l’equip

Coet

Passi-ho bé!

Pau Planas

Ara fa un any, a les semifinals del Sona 9 de l'Acústica de Figueres, descobria una banda que, des del primer moment, em van captivar. No els coneixia i durant aquella actuació a la plaça Catalunya em va semblar que tenien alguna cosa especial, que podien fer camí. Mesos després, aquella banda arribava a la final del concurs i, ara, acaben de publicar el seu primer disc. Es tracta de Coet, un grup que faríeu bé d'anotar-vos a la llista de propostes a descobrir durant els propers mesos.

Rumbalbar

Ara

Roser Gamonal

Rumberos, amb influències de la cúmbia i el jazz, música popular! El seu últim disc (últim de debò, perquè per desgràcia es van acomiadar dels escenaris) és Ara (autoeditat, 2015) i compta fins i tot amb una adaptació d'"Arrels", una cançó d'Esquirols. Voleu ballar i ballar i ballar i ballar? No us els perdeu, que fins i tot us dónen la música a la seva web!

"L'estiu sempre convida a cúmbia i amor!"

Trau

Déu vos guard

Guillem Planagumà

La visió renaixentista dels Trau evidencia la genialitat d’un grup jo crec, que de tant autèntic, imprescindible. Dic renaixentista, ja que de la mateixa manera que els artistes d’aquesta època es fixaven en els vells clàssics, dels quals reversionaven els seus punts de vista per a fer-ne les seves obres, ells fan una picada d’ullet als clàssics del rock and roll dels 60s i 70s per adaptar a l’actualitat i a la seva interessantíssima manera, aquest estil invencible. En aquest context, el seu disc debut Déu vos guard (Discmedi, 2015), és un homantge a això que dic; a crear un nou estil (a més inèdit en català!) amb referents marcats però entregats al talent de cada un dels quatre músics.

Roger Argemí

Un nou sentit

Rocío Rodríguez

Del pop-folk al pop-rock. I és que tot estil modern, en la seva pura essència, passa pel filtre del pop. Un estil que persisteix i que persistirà en el temps tot i remar a contracorrent a la moda establerta a les festes majors. I Un nou sentit (Crea Music, 2016) és tota una declaració d'intencions. Amb la sinceritat per bandera i amb melodies fresques i alegres, el joveníssim Roger Argemí ha començat a fer-se un lloc dins del panorama musical català. Atents, que l'igualadí arriba amb força!