La llista de...

5 cançons en català que no poden faltar a la llista de...

Jordi Arcarons

Expilot de motos


Pocs pilots poden presumir d'haver participat en 16 edicions del Rally Dakar. Jordi Arcarons sí. El seu nom anirà sempre lligat al raid per excel·lència. Tot i no aconseguir-lo guanyar mai, va aconseguir la segona posició en quatre ocasions i, amb 27 victòries, encara ara és el tercer motorista amb més victòries d'etapa de tota la història del rally. Després de la seva retirada, el pilot va iniciar la carrera de mànager al costat de pilots com Marc Coma, Nani Roma o Laia Sanz.

Sergio Dalma i Escolania de Montserrat

"Em dónes força"

youtube

Una cançó increïble, amb molta energia... Aquesta cançó reflecteix l'amor i la força que donem les persones quan ens estimem, només de sentir-la em dóna vida, il·lusió, amor...

Lluís Llach

"L'estaca"

youtube

Aquesta cançó va marcar per a mi el canvi en la vida d'aquell moment, recordo el lema... amnistia, llibertat i estatut d'autonomia... juntament amb aquesta cançó... quan encara era un vailet, va suposar passar del blanc i negre al color en els televisors com en les llibertats per a les persones.

Sau

"Boig per tu"

youtube

La música que va representar la meva joventut...a més amb el grup Sau vam coincidir en l'època dels 90... cançons amb molts de records.

Sopa de Cabra

"Camins"

youtube

Aquesta cançó és per a mi el referent dels camins que pots agafar en la vida i va coincidir amb quan vaig ser professional de la moto.

Els Catarres

"Vull estar amb tu" i "Rock&Roll"

youtube

Cançons que m'omplen, que al matí, quan m'aixeco, m'agrada escoltar, tenen una melodia i una riquesa sonora extraordinària, les meves preferides aquets últims anys.