Recomanacions de l’equip

Andreu Valor

Malgrat la pluja

Roser Gamonal

Tendresa és el que fa falta al nostre entorn i tendresa és el que desprèn l’Andreu Valor en els seus discs. El seu tercer i penúltim treball publicat, Malgrat la pluja (Mésdemil, 2013), reuneix en dotze cançons que volen crear consciència, despertar sentiments i transmetre positivisme i força per enfrontar el panorama social actual, que no és gens fàcil. És un CD que no compleix amb l’estàndard de cantautor en acústic sinó que inclou formats elèctrics que fan que sigui un disc especial i que recomanaria a tothom!

Projecte Mut

Idó

Rocío Rodríguez

Aquesta setmana us convido a gaudir d'Idó (La Buena Aventura Musical, 2014) el quart treball discogràfic dels eivissencs Projecte Mut -com segurament tots ja sabreu, després de sortir a l'anterior disc de La Marató i del boom estiuenc de "Junts"-. Un disc rocker d'aires folk molt desenfadat, on hi destaquen la musicació de poemes de J. Ribes, Esteve Portes, Enric Casasses i Isidre Martínez. Un conjunt de catorze temes alegres que faran ballar fins el més aturadet de la família en aquests dies de dinars familiars.

Cris Juanico

Un món de nadales

Pau Planas

Aquesta setmana va de nadales. El Nadal ja ha passat, però si sou dels que fins passat reis encara canteu nadales, potser aquest disc us farà gràcia. I si sou dels que no us agraden les nadales, no deixeu de fer-hi un cop d'ull, que potser us sorprendrà! Fa dos anys, per aquestes dates, Cris Juanico presentava Un món de nadales (RGB Suports, 2013), un disc fantàstic que recull peces tradicionals d’arreu del món perfectament seleccionades i adaptades al català. Un disc que compta amb col·laboracions molt especials com Pau Alabajos, Joan Reig (Els Pets), Roger Mas, Meritxell Gené o David Serra (Projecte Mut) i que conté algunes autèntiques perles com la versió de “El dimoni escuat” interpretada a duo amb Núria Feliu.

Els Pets

Fan Teatre

Guillem Planagumà

Aprofitant que ara celebren els seus 30 anys, us proposo el CD que van treure en motiu dels seus 25 anys. Es tracta d'un recopilatori editat d'un dels directes que van fer durant la gira de teatres que els va portar arreu del territori entre 2007 i 2010. Concretament, Fan teatre (RGB Suports, 2011) recull el concert que van fer el 2007 al Teatre municipal de Balaguer i és l'aparador de la seva obra en el seu màxim exponent i un resum dels seus, fins aleshores, darrers discos. Un directe acurat i treballat però sense deixar la tralla del rock dels de Constantí. Us recomano sobretot "La vida és bonica (però complicada)", "Hospital de mar" i sobretot "Soroll".