Recomanacions de l’equip

Pantaleó

L'apartament

Pau Planas

D'acord, recomanar el disc del grup que encapçala el número d'aquesta setmana potser no és gaire original. Però és que el segon treball de Pantaleó mereix aquesta i totes les reiteracions que facin falta. El grup es treu de la màniga un disc colorista, on no s'escapen del tot de l'imaginari melancòlic que ja els acompanyava a Reina Victòria (Música Global, 2015), però s'encaminen cap a sonoritats més pop i trepitgen territoris més brillants i vitalistes. Un disc en majúscules que no us podeu perdre per res del món.

La Troba Kung-Fú

Santalegria

Rocío Rodríguez

Aquesta setmana us proposo Santalegria (Chesapik, 2013) per fer més amena la pujada de gener i el mal temps. El tercer treball d'estudi de La Troba Kung-Fú és el remei universal per a qualsevol sentiment nociu que experimentem, ja que a partir d'un llenguatge propi, la barreja de sons d'arreu del món exalcen els pensament més positius i optimistes per fer-nos ballar, sigui en un concert o en el cotxe. Així doncs, animeu-vos per decidir ser feliç.

L'Artista Convidat

Benvolguda essència

Xevi Planas

Nascuts a principis de 2012, fins l’any passat no van publicar el seu primer disc, però L’Artista Convidat vol fer un pas endavant definitiu i fer-se un nom en els escenaris. Benvolguda essència (Audiovisuals de Sarrià, 2016) serveix per donar forma a un projecte que comença a créixer i a agafar força a ritme de folk acústic i que de ben segur deixarà empremta al llarg de l’any 2017.

Els Pets

Perversions

Sergi Paramès

M'agradaria recuperar la versió que Quart Primera van fer d'Els Pets. A Perversions (RGB Suports, 2012) trobem allò que a qualsevol grup emociona i alhora fa respecte. La capacitat de reinterpretar les teves cançons sense saber si el resultat t'agradarà o no. Pots ser fan d'Els Pets però no de Love of Lesbian, Mazoni, Roger Mas o La Casa Azul i sempre corres el risc que les cançons es desvirtuin. Res més enllà de la realitat, s'enriqueixen a mida que la gent que les canta, que agafen una guitarra a la platja i la fan sonar amb els amics. De les quinze versions que cal escoltar, jo em quedo amb "La vida és bonica (però complicada)".