Els videoclips de la setmana

Renaldo & Clara

"Fent amics"

Després de presentar-se amb Fruits del teu bosc (Bankrobber, 2014), Renaldo & Clara, tornen a la càrrega amb Els afores (Bankrobber, 2017), un segon disc de llarga durada on prometen abandonar la melancolia per obrir-se a un disc ple de llum i color. "Fent amics" és la primera mostra d'aquesta nova sonoritat que ha volgut explorar la banda lleidatana.

Oriol Barri i Ferran Gallart

"Un món per a les persones"

Una desena d'artistes han unit les seves veus per la campanya Casa nostra, casa vostra, amb l'objectiu de promocionar la gran recollida de signatures que l'organització prepara pel primer cap de setmana de febrer. Amb lletra d'Oriol Barri i música de Ferran Gallart, cantant d'Strombers (a partir de l'adaptació de la cançó "Un conte ple de contes"), la iniciativa ha comptat també amb la participació de músics com Joan Rovira, Paula Giberga (La Folie), Senyor Mit, Anaïs Vila, Gemma Abrié i Laia Frigolé.

Els Amics de les Arts

"El seu gran hit"

Els Amics de les Arts tornaran a finals de febrer amb un disc que s'entreveu com un gir important en la sonoritat que els havia acompanyat fins ara. El grup s'ha posat a les ordres del productor escocès Tony Doogan per elaborar un dels àlbums més esperats de l'any, que arribarà el dia 24 del mes vinent i durà per títol Un estrany poder. De moment, però, el grup ja ha avançat "El seu gran hit", el primer senzill de l'àlbum.