Recomanacions de l’equip

Le Croupier

Lesió per tensió repetitiva

Pau Planas

Amb el seu tercer disc -i el primer en català- Le Crupier donava un tomb a la seva proposta musical. I no només pel canvi d'idioma. El cantant mantenia l'aire cabareter, però desdibuixava el personatge i donava el protagonisme a la persona: Carles Cors. Vist amb perspectiva, potser era només un petit incís. Tot just un parell d'anys després es tornava a fixar en un nou personatge -la vedette Esperança Dinamita- a qui retia homenatge tot recuperant les cançons del Paral·lel de principis de s.XX. Aquell Lesió per tensió repetitiva (Música Global, 2013) potser ha acabat esdevenint només un pont que connecta dues etapes, però segueix sent un treball digne d'escoltar i on podem trobar algunes troballes com "El joc del telèfon" (amb la col·laboració d'Anna Roig) o la divertida "Història d'un dígraf".

Miquel del Roig

La farola, La farola

Rocío Rodríguez

Qui no ha ballat mai amb el repertori marca de la casa de Miquel del Roig? Qui no ha cantat "La farola" en estat d'embriaguesa? El cantautot és el músic més estimat del país. Enganxat a la seva guitarra ha trepitjat pràcticament tots els escenaris de Catalunya i s'ha guanyat el títol de 'Rei de les festes majors', convertint-se en un gran referent entre el públic jove. Però, ull! No us equivoqueu. Al dia d'avui és l'aposta més segura per arribar a un públic de totes les edats!

Entregirats

Gràcies a 10

Xevi Planas

Ja fa uns anys, la banda camprodonina Entregirats complia una dècada de vida i ho celebrava amb un CD-DVD commemoratiu amb les seves cançons mes destacades. Gràcies a 10 (Picap, 2009) es va enregistrar en un concert en directe a la sala P3 de Camprodon el febrer de 2009 i uns mesos més tard sortia a la venda. El disc de celebració d’aniversari es va convertir, alhora, en el darrer treball discogràfic de la banda.

9son

Íssim

Roser Gamonal

Íssim (Discmedi, 2015) és l’últim disc dels 9son, un recull d’onze cançons que farien ballar fins al més aturat de tots. Han fet un pas endavant en la seva carrera i mesclen rumba amb músiques d’arreu que em fan despertar l'alegria en els moments més avorrits, amb cançons desenfadades però també amb lletres reivindicatives que, a més, posen en descàrrega lliure al seu web perquè tothom en pugui gaudir.