El millor de la temporada

Quines han sigut les 10 cròniques de concert més llegides de la temporada?

Les cròniques més llegides

Quines han sigut les 10 cròniques de concert més llegides de la temporada?

La setmana passada fèiem un recull de les 10 entrevistes més llegides de la temporada. Aquesta setmana, hem volgut mirar-nos les cròniques i recordar les 10 que han tingut més èxit!

#1 De l'emoció a l'eufòria

Clòwnia

La quarta edició del festival Clònia va omplir de música i compromís aquesta ciutat llunyana imaginada un dia pels integrants de Txarango. La Pegatina, Manel, Zoo, Oques Grasses, Gossos, Germà Negre i els mateixos Txarango en van ser alguns dels principals protagonistes.

#2 Incomparable

Canet Rock

Canet de Mar va tornar a veure sortir el sol el primer dissabte de juliol. Sopa de Cabra, Els Amics de les Arts, Jarabe de Palo i Txarango van ser els principals reclams de la quarta edició del Canet Rock, que atrapava així la seva versió històrica. 

#3 No sense vosaltres

Lax'n'Busto

El comiat de Lax'n'Busto ha estat, sens dubte, un dels concerts més emotius de la temporada. A principis de novembre, la banda s'enfilava a l'escenari de Razzmatazz en un concert que va servir per tornar a veure Pemi Fortuny al capdavant del grup en un parell de cançons. 

#4 Ingovernables

Ojo de Buen Cubero

Ojo de Buen Cubero van escollir la sala Salamandra2 per presentar-hi el seu segon treball de llarga durada, Ingovernables (Autoeditat, 2017). Els de Sants, a més, van compartir nit amb Suu i Malas Pulgas.

#8 Estrena a Sidecar

L'Artista Convidat

El disc de debut de L'Artista Convidat no podia tenir millor estrena. El grup va escollir la sala Sidecar per presentar les noves cançons a principis d'any. 

#5 #GràciesJoan

9Son

L'any 2016 acabava amb un concert molt especial per 9Son. Els barcelonins tancaven gira al cicle EnciSAT amb un concert que servia per acomiadar a Joan Palà, que deixava el grup per incorporar-se a Txarango

#6 Conte de Nadal

Cor Geriona

El Cor Geriona va tancar l'any 2016 amb un concert a casa, a l'Auditori de Girona, en què van convidar el públic a gaudir d'un conte de Nadal musical. 

#7 Quina sort tenir cançons

Cesk Freixas

El passat mes de novembre, Cesk Freixas decidia, per primera vegada a la seva vida, tancar gira i ho feia amb un concert al cicle EnciSAT que, de ben segur, serà recordat com un dels més emotius de tota la seva trajectòria.

#9 Hem competit

Manel

A principis d'any naixia a Barcelona -concretament a la sala Razzmatazz- un nou festival. Era el Room Festival i Manel eren els encarregats de donar-hi el tret de sortida.

#10 Més enllà de Sangtraït

Los Guardians del Pont

Fa poques setmanes, La Mirona vibrava amb el concert de presentació del nou disc de Los Guardians del Pont, Camí d'hiperbòlia (Discmedi, 2017).