Recomanacions de l’equip

Senior i el Cor Brutal

Poder del voler

Pau Planas

Com una bomba de rellotgeria, el darrer disc de Senior i el Cor Brutal ho engegava tot pels aires. El valencià no té pèls a la llengua i no s'estava de clamar contra tot. "Els tancs i la sang i l'amor ens faran lliures" cantava a "Tancs". Tota una declaració d'intencions. Un autèntic acte de violència armat d'un rock contundent que trencava amb la línia de València, Califòrnia (Malatesta Records, 2013), el seu anterior treball. Ja fa uns anys d'aquell Poder del voler (Malatesta Records, 2014), però val la pena no oblidar-lo.

Monsieur Cactus

Astronomia elemental

Rocío Rodríguez

Aquesta setmana em trasllado directament al cabaret barcaloní per recomanar-vos Astronomia elemental (Autoeditat, 2014) de Monsieur Cactus. Un disc d'essència pop amb influències electròniques que compta amb la col·laboració de Julià Peiró i Aida Sstrings. Ho dic per experència propia! Ja fa un parell d'anys, uns companys em van convidar a un dels seus directes i va ser genial. El seu colorit xou no va deixar a ningú indiferent! I, d'això es tracta, no?

DDAA

Encara som a la trinxera

Xevi Planas

Aquesta setmana es portarà a terme a Sabadell el darrer dels actes de commemoració de l’Any Joan Oliver i és per això que aquesta setmana recomano el disc homenatge al poeta sabadellenc. Pere Quart. Encara som a la trinxera (Picap, 2016) és un recull d’algunes de les versions més especials que s’han fet del poeta, i recull obres de Raimon, Ovidi Montllor o Rosa Maria Sardà, entre altres. El disc, a més, també compta amb una versió del propi Joan Oliver -o Pere Quart, el seu pseudònim- i una cançó enregistrada especialment per a l’ocasió per Toni Xuclà i Gemma Humet, “Cançoneta noucentista del mal camí”.

Miquel Ferández

Acústiquem

Sergi Paramès

Acústiquem és en paraules del seu creador "una ambició personal, una necessitat vital d'expressió artística" Miquel Fernández (Canovelles, 1990) ens mostrava quatre cançons en català i dues en anglès al seu EP anomenat com ell mateix: Acústiquem. Una música personal, que emana de les seves experiències i de com veu la vida mitjançant una guitarra i una veu. El proper disc es dirà El dia que no ens vam conèixer (2016) i sortirà a la venda el proper 9 de desembre. De moment us recomanem "espera" una cançó que podreu trobar a la seva web. Si voleu saber més coses d'ell us direm que té altres projectes musicals entre mans força allunyats d'aquest nou disc, allunyats però que el complementen: InCrescendo i Jesse & James. Però aquests altres grups són motiu d'una altre recomanació.