Recomanacions de l’equip

Gener

Oh, germanes!

Pau Planas

Oh, germanes! (Mésdemil, 2016) és la segona referència dels valencians Gener, un disc que arriba amb força i amb garanties de qualitat. La primera, la producció de Paco Loco, un dels productors més aclamats de l'Estat Espanyol. La segona, cinc nominacions als premis Ovidi. D'acord, els premis no volen dir res, però quan un disc és nominat a totes les categories a què pot optar -millor disc de pop, millors arranjaments o producció, millor cançó, millor lletra i millor disseny-, per alguna cosa deu ser. I, si no us en fieu dels premis, escolteu-lo vosaltres mateixos.

Talps

Simetries

Rocío Rodríguez

Aquesta setmana -casualment, com la resta dels meus companys- faig una ullada al panorama musical valencià per recomanar-vos Talps i el seu disc de debut Simetries (Mesdemil, 2014). I és que perdent-me per la immensitat d'Spotify -un dels meus hobbies preferits- vaig arribar a la proposta càlida i íntima dels de Borriol (Castelló). L'evolució d'onze temes acústics que s'endinsen en una sonoritat més elèctrica. Pop-rock hereu del rock dels 60,70 i 80, altament recomanable!

Assekes

Un nou camí

Xevi Planas

Fa gairebé un any descobria per primera vegada un grup valencià anomenat Assekes gràcies a la seva presència al cartell del Festivern. Uns mesos més tard sortia al mercat Un nou camí (Autoeditat, 2016), segon disc de la banda de Benifaió amb el qual fan un pas endavant. Amb col·laboracions destacades com Aspencat i La Terrasseta de Preixens, les cançons del nou treball del grup són un impuls d’aire fresc que busca consolidar-se en el panorama valencià.

Andreu Valor

Malgrat la pluja

Roser Gamonal

Tendresa és el que fa falta al nostre entorn i tendresa és el que desprèn l’Andreu Valor en els seus discs. El seu tercer treball publicat, Malgrat la pluja (Mésdemil, 2013), reuneix en dotze cançons que volen crear consciència, despertar sentiments i transmetre positivisme i força per enfrontar el panorama social actual, que no és gens fàcil. És un CD que no compleix amb l’estàndard de cantautor en acústic sinó que inclou formats elèctrics que fan que sigui un disc especial i que recomanaria a tothom!