La llista de...

5 cançons en català que no poden faltar a la llista de...

Marc Riera

Cantant de Doctor Prats


Doctor Prats són una de les últimes revelacions del panorama musical català. Fa només un any publicaven Patates amb peix (autoeditat, 2015) i, després d'un estiu carregat  de concerts, s'han volgut llançar en un segon disc, Aham Sigah! (Música Global, 2016). Marc Riera és el cantant de la formació terrassenca.

Adrià Puntí

"Ull per ull"

Sóc fanàtic d'aquest personatge des de fa molt temps, i aquesta cançó és un regal que ens va fer! Una cançó que et transporta a nous indrets.

Dusminguet

"El teu amor"

És imprescindible afegir una cançó de Dusminguet, un grup que ha sigut un gran referent. Va ser la banda sonora de diversos estius.

Plouen Catximbes

"És a mi"

Aquest disc el vaig tenir al meu cotxe durant molt temps, estava totalment enganxat! Des d'aquí reivindico que tornin als escenaris, em farien molt feliç!

Els Pets

"Agost"

En diria unes quantes dels Pets, un grup que només sap fer temazos. Només escoltar aquell acoble de guitarra i el piano del principi em recorda als finals d'estiu i el que transmet és brutal!

Oques Grasses

"Velocitat del Lluç"

Quan vaig escoltar aquest tema per primer cop vaig pensar que ocuparia un lloc en la meva llista de cançons preferides. Crec que Oques Grasses és una de les propostes més interesants que han sorgit recentment al panorama.