S'accepten preguntes

Què preguntaríeu als grups protagonistes de La Tornada?

El dia 8 de desembre farà un any de la publicació del primer número de La Tornada i ho volem aprofitar per actualitzar el test que, cada setmana, respon el grup protagonista del número. Durant més de 50 números, tots els grups que han encapçalat la revista s'han sotmès al nostre test, i han respost preguntes com quin és el seu personatge preferit de Plats Bruts, si han mirat mai Gran Hermano, quin és el seu mite eròtic o quin és el primer concert on van assistir a la seva vida. Quinze preguntes originals i divertides que pretenen completar l'entrevista i conèixer els protagonistes del número d'una manera diferent.

Ara ha arribat el moment de refrescar aquestes preguntes i volem fer-ho amb la vostra ajuda. És per això que us volem demanar que ens feu arribar les vostres propostes. Què us agradaria preguntar als vostres grups preferits? Durant les properes setmanes anirem recollint totes les peticions populars i, les més divertides, curioses i originals passaran a formar part del nou test de La Tornada! Atreviu-vos-hi! Les preguntes només han de complir dos requisits bàsics: ser preguntes de resposta breu i vàlides per a qualsevol grup o artista. A partir d'aquí, ho deixem en mans de la vostra imaginació! A més, de totes les preguntes rebudes n'escollirem una i el seu autor s'endurà un lot de discos.


Per participar-hi, ho podeu fer per múltiples canals i teniu temps fins al diumenge 20 de novembre:

Twitter: Ens podeu fer arribar la vostra pregunta mitjançant una piulada que inclogui l'etiqueta #TestLaTornada

Facebook: La podeu penjar al nostre mur o bé com a comentari en algun dels posts que anunciï el concurs.

Correu electrònic: També ens podeu fer arribar les preguntes a l'adreça subscriptors@latornada.cat amb l'assumpte "Pregunta".


En aquesta ocasió, a més, podeu participar-hi tantes vegades com vulgueu, enviant totes les preguntes que us passin pel cap i sense necessitat de ser subscriptors de la revista.