Concerts de Tornada

Mireia Vives i Borja Penalba, Guillem Roma, Andreu Valor i Marta Pérez i Tona Gafarot seran els protagonistes d'un nou cicle de concerts a Bordils

Quina millor manera de combatre la tornada a la rutina que amb bona música? A finals d'estiu, la música prendrà Bordils amb un nou cicle de concerts organitzat conjuntament per La Tornada i l'Ajuntament de Bordils que vol fer més fàcil la tornada a la feina, a l'escola i a les obligacions.

Volem acabar l'estiu amb bona música i ho farem en un entorn íntim i acollidor com ho és la plaça de l'Església d'aquest municipi del Gironès. Seran quatre nits de música amb unes actuacions properes i de petit format que tindran com a protagonistes Marta Pérez i Tona Gafarot, Andreu Valor, Guillem Roma i Mireia Vives i Borja Penalba. Quatre propostes extraordinàries que ens ajudaran a posar punt i final a l'estiu de la millor manera. Tots els concerts seran gratuïts i començaran a les 21 h.


Marta Pérez i Tona Gafarot

Dijous, 24 d'agost

Companyes a Les Anxovetes, Marta Pérez i Tona Gafarot inauguraran els Concerts de tornada amb un espectacle conjunt on combinaran peces de les seves respectives carreres en solitari. Un diàleg carregat de complicitat que ens permetrà descobrir les seves facetes més personals i degustar la connexió musical entre dues de les cantants amb més projecció de les comarques gironines.

Esdeveniment de Facebook


Andreu Valor

Dijous, 31 d'agost

El cantautor de Cocentaina celebra 10 anys de carrera amb una gira que el durà, en pocs dies, a recórrer els Països Catalans de punta a punta: de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, Andorra i l'Alguer. Amb cinc discos publicats, Andreu Valor s'ha convertit ja en un dels cantautors de referència al País Valencià i arribarà a Bordils després d'una llarga temporada sense trepitjar terres gironines.

Esdeveniment de Facebook


Guillem Roma

Dijous, 7 de setembre

Guillem Roma és una ànima lliure. Segurament no hi hauria millor definició per parlar d'aquest músic osonenc, que acaba de publicar Connexions (Autoeditat, 2017), un treball on abraça des de sonoritats balcàniques fins a influències àrabs o caribenyes. Roma ha aconseguit crear un estil propi, vitalista i capaç de portar el bon rotllo allà on va amb unes lletres cuidades i carregades de contingut.

Esdeveniment de Facebook


Mireia Vives i Borja Penalba

Divendres, 8 de setembre

Quan dos músics de primera línia s'uneixen, només poden passar coses bones. L'any passat, Mireia Vives (que va ser cantant de Rapsodes) i Borja Penalba (guitarrista de Maria del Mar Bonet i Feliu Ventura, entre molts altres) es van unir per posar veu i música als poemes que l'escriptor Roc Casagran havia elaborat pel llibre L'amor fora del mapa. Ara aquesta unió pren caràcter definitiu amb Línies en el cel elèctric (Mesdemil, 2017), un intens viatge musical que ens porta des de la cançó d'autor més intimista fins al rock o la rumba.

Esdeveniment de Facebook