Vols conèixer Pau Riba?

Et convidem a una trobada amb el músic al CAT de Gràcia

Els Pastorets del s.XXI que, cada Nadal, representa Pau Riba, s'han convertit ja en una tradició tan nadalenca com el Tió, els torrons o el pessebre. El dia 22 de desembre, el músic s'enfilarà a l'escenari del Centre Artesà Tradicionàrius per presentar-hi el treball Jisàs de Natzerit o capítol zero de la guerra de les galàxies. En un espectacle transgressor que combinarà nadales i narracions, el músic traurà tota la ironia marca de la casa per oferir una mirada en clau humorística de la societat actual acompanyat dels Mortimers i els seus instruments de joguina, objectes quotidians i aparells inventats.

Serà una nit única, però si sou subscriptors de La Tornada encara ho podrà ser més. I és que us volem convidar a conèixer l'artista i intercanviar-hi opinions just abans del concert amb un meet & greet que servirà perquè li pugueu fer formular totes les preguntes que desitgeu en un entorn informal i distès, com qui entaula conversa amb un amic de tota la vida. Només cal que ens feu arribar un correu a l'adreça subscriptors@latornada.cat amb l'assumpte "Avantatge Pau Riba" per reservar la vostra plaça. Així de fàcil!


Important: Per poder participar a l'avantatge cal ser subscriptor de La Tornada (us en podeu fer gratuïtament aquí) i, el dia de la trobada, caldrà de tenir l'entrada per l'espectacle per poder assistir al meet & greet.