Glaucs Duo

Arriben 'Les veus de l'aigua'

Dijous 1 de desembre, Glaucs duo donaran el tret de sortida al cicle Les veus de l'aigua, que durant tot l'hivern portarà propostes de petit format al Museu d'Història de Girona. En un espai tan emblemàtic com ho són el recinte de la Cisterna i la Carbonera del museu gironí, Jofre Bardagí i Alexandre Rexach repassaran les cançons més emblemàtiques de la trajectòria de Glaucs, des de les històriques "Els teus ulls glaucs" o "Ho tornaria a fer", fins als èxits del seu darrer treball. Tot plegat, en un concert de proximitat pensat per a només una quarantena de persones i en un espai ideal per crear un clima íntim i familiar. I és que, situada al soterrani del Museu d'Història, la Cisterna esdevé un espai màgic, símbol de la importància de l'aigua en una ciutat com Girona. És per això que, juntament amb l'espai contigu de la Carbonera, ha estat l'indret escollit per impulsar-hi el cicle "Les veus de l'aigua", una iniciativa que neix paral·lelament a l'exposició "La Girona de l'aigua" que ja es pot visitar al museu.

Més de 10 anys després del seu concert de comiat i 14 després del seu darrer disc d'estudi, Glaucs tornaven el 2014 amb el seu millor disc. Hem conegut la nit (Música Global, 2014) és un disc madur. Els Glaucs de sempre han fet un pas més enllà, han evolucionat, han viscut i s'han fet grans i això s'escolta a les 14 noves cançons, unes cançons ben treballades, plenes de detalls musicals, melodies perfectes i lletres que commouen i expliquen veritats. Jofre Bardagí i Alexandre Rexach ens presentaran en aquest concert inaugural la seva gira acústica de petit format. Uns concert íntims i propers, on ens interpretaran les cançons de sempre així com també les cançons del seu últim disc, sense oblidar, però, les seves respectives carreres en solitari.

 

Punt de trobada: Sala d’exposicions (Placeta de l’Institut Vell, 1)

Hora: 19.30 h. Inici concerts: 20 h

En acabar els concerts es sortirà per la pujada Sant Feliu, 2.

Preu: 7 euros a taquilla / 5 euros a taquilla amb reserva prèvia al web del MHG

2x1 als socis Club Girona Cultura

 

Reserva d'entrades: La reserva es podrà fer gratuïtament a través del web del MHG i el pagament es farà al museu el mateix dia de l'actuació. Les persones que hagin reservat entrada, hauran de recollir-la el dia del concert a les 19.30h. Totes les entrades reservades que no hagin estat recollides 20 minuts abans de l'inici de l'actuació s'alliberaran i es posaran novament a la venda.

 

Esdeveniment de Facebook