Agost 2017

Música, compromís i natura
Xevi Planas

Arribem al mes d'agost i ho fem combinant música i natura de la mà del festival Bioritme. Durant quatre dies, música i compromís aniran lligats gràcies a un festival que arriba a la cinquena edició -la tercera en el majestuós escenari del Pantà de Sau-. Repassem tot el que donarà de si la cita, que comptarà amb Aspencat, Doctor Prats, Ebri Knight, Roba Estesa, Boikot i molts més grups destacats.

En aquesta nova edició de les cites del mes, continuem també la nostra ruta festivalera, que aquest mes ens portarà a descobrir l'Aquelarre de Cervera, el festival B! de Bolvir, les Mercredis d'Arles, els Concerts al Fòrum d'Empúries i els festivals de Cadaqués i Begur. A més, us desvetllem el cartell dels Concerts de tornada que tindran lloc a Bordils per tancar l'estiu i destaquem el concert de Joan Dausà al Portalblau com a Concert del mes.

Com sempre, repassem també l'agenda de concerts imprescindibles de les properes setmanes i acabem amb un recull de l'agenda internacional encapçalada per l'Arenal Sound i la clausura de Cap Roig amb Jason Derulo.