Raval

de Zoo
Redacció

Raval (Propaganda pel fet!, 2017) és el millor disc en català de l'any 2017. Així ho han decidit totes les persones (tant redactors com fotògrafs) que formen part de La Tornada. Era un dels treballs més esperats de l'any després de l'èxit del seu debut i el resultat no ha decebut.

Per tercer any consecutiu, La Tornada ens hem proposat escollir els millors discos de l'any que deixem enrere i ho hem fet a partir d'un sistema de votacions obert a tots els col·laboradors de la revista (prop de mig centenar). D'aquesta manera Zoo recullen el testimoni de Doctor Prats i Aspencat, guanyadors els dos últims anys amb Aham sigah (Música Global, 2016) i  Tot és ara (Halley Records, 2015) respectivament.

Completen el podi els darrers treballs de Txarango -El cor de la terra (Dismedi, 2017)- i Els Amics de les Arts -Un estrany poder, (Sony Music, 2017)-, seguits de molt a prop per Smoking Souls -amb Cendra i or (Propaganda pel fet!, 2017)- i Mishima -amb Ara i res (Warner Music, 2017).

A la segona part de la llista hi trobem altres noms com Mireia Vives i Borja Penalba -Línies en el cel elèctric (Mesdemil, 2017)-, Blaumut -Equilibri (Música Global, 2017)-, Hora de Joglar -Present (RGB Suports, 2017)-, Sense Sal -Només tenim la veu (Música Global, 2017)- i Oriol Barri -Quan tot canvia (RHRN, 2017)-.