Preparats per al 2018

Rocío Rodríguez

Comença un nou any. Un any en què viurem grans moments. Si més no, en el terreny musical. Un any en què trepitjaran Catalunya alguns dels grans puntals de la història de la música. Bob Dylan, Guns'n'Roses, Roger Waters, Metallica, Kiss, Ringo Starr... També alguns dels grans noms de l'escena mediàtica més actual. Bruno Mars, Lady Gaga, Jason Derulo, Shakira... Serà un any en què viurem retorns molt esperats. Els Catarres, Joan Dausà, Obeses, Ebri Knight... Un any en què direm adéu a La Raíz i en què veurem néixer centenars de propostes. Serà un any de gran activitat. Segur. I, des de La Tornada, ho viurem al peu del canó. Com sempre.

Fa ja tres mesos que vam aturar la publicació de la revista i avui tornem amb un nou número. No hem aguantat més. L'activitat musical no s'atura i no sabem estar sense explicar-la. Han passat tantes coses aquest 2017 i ja en preveiem tantes pel 2018 que sentíem la necessitat de recollir-ho en un número especial. Un número únic que també ens serveix per anunciar que, aquest 2018, serà també l'any en què La Tornada renaixerà.

Renaixerem amb més força  i les mateixes ganes que sempre. Amb un projecte nou, que trencarà amb la idea de revista setmanal que havíem explorat durant tres anys, però que en mantindrà la filosofia. Un projecte que veurà la llum a la primavera i que, poc a poc, podrem anar detallant. Aquest any ens retrobarem per seguir gaudint de la música i reivindicant la riquesa musical del país. Us esperem!