Marta Pérez i Tona Gafarot en cinc cançons

Us presentem les encarregades d'inaugurar els Concerts de Tornada

Tona Gafarot i Marta Pérez seran les encarregades de donar el tret de sortida al primer cicle Concerts de Tornada, que tindrà lloc a Bordils entre el 24 d'agost i el 8 de setembre. Serà en un concert únic en què les dues cantautores exploraran un format poc habitual en què entrellaçaran cançons de les seves respectives carreres en solitari en una conversa musical íntima i familiar que servirà per descobrir dues de les veus més prometedores de l'escena gironina. Us les presentem a partir de cinc cançons que serveixen per conèixer molt millor les seves respectives carreres musicals.


"Horses", Marta Pérez   

Després d'anys dedicada a la música, aquesta primavera Marta Pérez s'estrenava en solitari. Punctual (Dmusical, 2017) esdevenia el seu disc de debut pel que va comptar amb la producció de Jordi Bastida (Trau, Els Pets) i que ens regalava cançons com "Horses".


"Adela", Tona Gafarot

L'any 2014, Tona Gafarot s'estrenava amb la publicació d'Alba sísmica (Autoeditat, 2014) el seu primer llarga durada. Deu cançons de base pop-folk eren la carta de presentació d'una cantant que un any després guanyaria el primer premi del Concurs de Cançó de Salitja amb "Adela", una de les peces que formava aquell disc.


"Space", Marta Pérez

Temps abans de publicar el seu primer treball discogràfic, Marta Pérez ja ens n'oferia una primera mostra amb "Space", una cançó que es convertia en el preludi d'una carrera en solitari que la duria, poc després, a la publicació de Punctual.


"Em bullen els peus", Acousters

Abans de fer el salt en solitari, a Marta Pérez l'havíem pogut sentir també al capdavant d'Acousters, amb qui van publicar dos discos. "Em bullen els peus" era el single de presentació del seu segon àlbum, De primavera i ràbia (Deuvede Music, 2014).


"El canó de Palamós", Les Anxovetes      

Des de fa uns anys, Marta Pérez i Tona Gafarot comparteixen projecte a Les Anxovetes -juntament amb Monste Ferrermoner-, amb qui han renovat per complet el món de l'havanera. Amb dos discos publicats s'han convertit ja en un dels grups més sol·licitats per les cantades d'arreu del país -aquest estiu, fins i tot, les hem vist a la prestigiosa cantada de Calella-.