Chet, Crossing i Setembre

Pau Planas

Setembre estan en ple procés de gestació d'un nou treball. Aquesta mateixa setmana es tancaran a l'estudi Casa Murada per enregistrar unes cançons que divendres els assistents al cicle de concerts a casa ja van poder degustar de primera mà. En un pati de Roda de Ter, la banda vallesana ens va passejar per les noves composicions en format acústic, sense oblidar les cançons del seu disc de debut, Les hores trobades (Picap, 2015).

Era el tret de sortida a una nova setmana de concerts que l'endemà ens portava fins a Bordils, al Gironès. En aquesta ocasió, eren els altempordanesos Crossing els que es colaven a un menjador particular per establir una connexió total amb el públic. Els de Peralada es deixaven anar, trobant la complicitat des de la proximitat i la conversa constant amb uns assistents entregats a l'aposta fresca i enèrgica de la banda.

La segona setmana de concerts es tancava diumenge a Barcelona amb Chet, finalistes de l'última edició del concurs Sona 9, com a protagonistes. També en ple procés de gestació de disc -en aquest cas, el seu primer llarga durada-, els de Sant Boi ens van regalar algunes cançons inèdites, així com les que ja han inclòs en el seu primer EP. El seu pop intimista i delicat, sumat a unes lletres a vegades melancòliques, però carregades d'emotivitat van aconseguir connectar a la perfecció amb el públic que omplia el pati barceloní.