Últimes confirmacions

Setembre, Caipirinhas Rumberus, Senyor dels Llamps, Martina Tresserra i Martí Ruiz tanquen el cartell dels Concerts a casa

Setembre, Caipirinhas Rumberus, Senyor dels Llamps, Martina Tresserra i Martí Ruiz tanquen el cartell de la segona edició dels Concerts a casa. Les cinc propostes s'afegeixen a una llista que encapçalen noms com Jordi Ninus, Crossing, Màia, La Folie, Raska o 4Hiverns i, durant tot aquest estiu, contribuiran a portar els concerts en menjadors particulars d'arreu del país.

Encara no us heu inscrit a la iniciativa? Afanyeu-vos! Hem allargat les inscripcions i, fins aquest diumenge a les 23.59h, encara teniu temps per sol·licitar acollir un concert al menjador de casa vostra! Us ho imagineu? Un grup, en format acústic i de forma totalment gratuïta, actuant només per a vosaltres i les 20 persones que decidiu convidar.


Setembre

Amb Les hores trobades (Picap, 2015), Setembre donaven el tret de sortida a la seva trajectòria musical amb una proposta a mig camí entre el pop i el rock. Dos anys després, els de Granollers ja preparen nou material.


Caipirinhas Rumberus

Des del Vallès arriba una de les propostes més festives que passarà pels Concerts a casa. Caipirinhas Rumberos s'estrenaven l'any 2014 amb Vaig cantant i, dos anys després, feien un salt endavant amb #Eiuà. Aquesta primavera han publicat nou EP: Surt al carrer i sigues feliç.


Senyor dels Llamps

"No s’hi canten tòpics de sempre, ni cançons d’amor (de moment). És un cúmul d’històries, algunes imaginàries, d’altres certes. Records, desitjos, imaginacions i deliris. Molt d’humor, molt! Una guitarra senzilla i bons companys de viatge" amb aquestes paraules descriuen Senyor dels Llamps el seu primer treball discogràfic, cuit a foc lent i amb què aposten per una "música senzilla però efectiva".


Martina Tresserra

La cantant i actriu Martina Tresserra presentava l'any passat Altres dones (Temps Records, 2016), un àlbum on combina música i poesia de la mà dels versos d'Estel Solé i on s'acompanya de músics com Guillem Roma, Clara Peya, Sergi Estella, Joan Monné o Oriol Pidelaserra, a més de l'actriu Mercè Martínez.


Martí Ruiz

Elefants és el primer treball en solitari del cantautor badaloní Martí Ruiz. El músic ens presenta nou cançons en clau acústica, vitalistes i alegres que va fer possible gràcies a una exitosa campanya de micromecenatge.