Veure tots
28/02/2017

Març 2017

Arriba la segona entrega de l'agenda mensual, aquesta vegada centrada en les presentacions de discos que arribaran durant els propers dies. Joan Rovira, Eduard Gener, Joan Isaac, Renaldo & Clara o Smoking Souls són només alguns dels grups que presentaran en directe els seus nous treballs durant aquest mes de març. És per això que n'hem volgut fer un repàs, perquè no us perdeu cap de les novetats del mes!

A més, també ens fixem en els premis Enderrock, que s'entregaran aquest dijous a l'Auditori de Girona amb una gala que enguany canvia d'ubicació i de format. Com a concert del mes, destaquem l'espectacle únic del Tradicionàrius 'Cançons d'Eivissa', que farà un repàs de la tradició illenca a partir d'alguns dels seus artistes més il·lustres, com Isidor Marí, Projecte Mut, Vicent Marí Serra o Toni Manovelles.

En l'agenda internacional ens fixem amb noms tant dispars com Sting, Gente de Zona o Steve Hackett, que durant els propers dies passaran per Barcelona. I, evidentment, repassem l'agenda de concerts imprescindibles, amb menció especial per la cloenda del cicle 'Les veus de l'aigua', que divendres durà a Clara Peya al Museu d'Història de Girona.