Veure tots
15/03/2016

La Tornada, Premi Cactus 2016!

Estem d'enhorabona. La Tornada ha estat guardonada amb el premi Cactus a la millor pàgina web! Així ho va decidir el jurat d'aquests premis, que es van entregar la setmana passada al Teatre Municipal de Girona i que tenen com a objectiu "donar rellevància als millors projectes digitals, de màrqueting, comunicació, desenvolupament tecnològic i disseny online" de les comarques gironines.

Amb poc més de tres mesos de vida, des de La Tornada no podem fer més que celebrar i agrair profundament aquest reconeixement, que es converteix en tota una injecció d'optimisme per a un projecte que tot just comença a treure el cap. Un agraïment que volem fer extensiu a tot l'equip de Ladeus, l'empresa encarregada del disseny informàtic del web. Bona part d'aquest premi els pertany!  

Els reconeixements, a més, no venen sols. I és que fa tant sols 15 dies, els premis E-tech també reconeixien la tasca feta des de La Tornada. En aquella ocasió, la revista va quedar entre els tres finalistes de les categories  "Millor projecte, producte o servei digital gironí" i "Millor gestió en llengua i comunicació en les TIC".

 

Fotos: Ajuntament de Girona