Veure tots
13/10/2016

La SGAE col·labora amb La Tornada

La Societat General d’Autors i Editors, per mitjà de la Fundació SGAE, té entre els seus objectius donar suport a l'autoria, la creació i la cultura dels sectors de les arts escèniques, la música i l’audiovisual.  Per tot això, l’entitat ha signat un conveni de col·laboració amb la revista digital La Tornada amb el propòsit de promoure, difondre i posicionar el fet autoral del nou talent creatiu com a element clau del sector cultural.

L’acte la signatura ha tingut lloc a la seu de la SGAE a Catalunya i ha estat a càrrec del director de la Societat General d’Autors i Editors (SGAE) a Catalunya i Balears, Ramon Muntaner; la directora i cofundadora de La Tornada, Rocío Rodríguez, i el cap de redacció i cofundador de La Tornada, Pau Planas.

Ambdues entitats ja van organitzar el mes de maig el cicle «La Tornada en acció» que s’adreçava als joves compositors i músics per ajudar-los en el seu camí en el sector musical. «La Tornada en acció» van ser tres xerrades informatives i formatives amb el propòsit de reflexionar i aportar recursos als nous creadors.