Veure tots
12/07/2017

Ja he tret el disc... I ara com trobo concerts?

Pau Planas

Arriba la segona sessió del cicle La Tornada en acció a Barcelona. Després de l'èxit de la primera taula rodona, dedicada a música i comunicació, dimecres 12 de juliol serà la música en directe la protagonista d'un nou debat enfocat a músics i autors emergents.

Amb l'objectiu d'ajudar a aquells artistes que estiguin en procés de tirar endavant les seves propostes musicals, l'acte pretén detectar les dificultats i les oportunitats amb què es troben aquests artistes i aportar-los consells i recomanacions útils a l'hora de buscar concerts i engegar el seu camí dins el món de la música en viu.

La taula rodona, que se celebrarà a la seu d'SGAE a Barcelona a les 19h, comptarà amb la participació com a ponents de Gerardo Sanz, responsable de l'empresa de management Fina Estampa -encarregada de la contractació i el management d'artistes com Sisa, Manel, Joan Miquel Oliver o Mishima-; Laura Duran, directora artística del festival Canet Rock; Pere Camps, director del festival de cançó Barnasants i Oriol Farré, músic de Gossos i cap de l'empresa de management Som Produccions.

En finalitzar el debat, a més, es podrà gaudir d'una copa de vi gentilesa del celler empordanès La Vinyeta.


Ja he tret un disc... I ara c
om trobo concerts?

Dia: Dimecres, 12 de juliol

Lloc: Seu SGAE (Pg. de Colom, 6. Barcelona)

Hora: 19.00 h

Entrada gratuïta

 

Esdeveniment de Facebook