Veure tots
29/06/2017

Ja he tret el disc... i ara com el comunico?

Trobar-se amb els companys per crear un grup; escollir un nom; assajar; començar a provar alguna versió; atrevir-se a compondre les primeres cançons pròpies; fer els primers concerts davant d'amics i coneguts i, un dia, aconseguir publicar un primer disc. A grans trets, aquest podria ser el procés de creació de qualsevol banda. I, molt sovint, la publicació del disc sembla la fita marcada en vermell. Aquell objectiu final que somies poder arribar a complir algun dia. Assolir-lo, però, esdevé només l'inici. El punt en què comencen a arribar tots els dubtes.

El cicle de debats La Tornada en acció arriba aquest estiu a Barcelona per ajudar a resoldre totes aquestes qüestions que poden passar pel cap de qualsevol grup després d'haver publicat el seu primer treball discogràfic. A través d'una doble taula rodona que se celebrarà a la seu d'SGAE, es vol aconseguir orientar i aconsellar a tots aquells músics emergents que vulguin tirar endavant la seva proposta.

El dia 29 de juny se celebrarà la primera sessió, que girarà entorn de la comunicació. Jordi Bianciotto (crític musical d'El Periódico), Jan Riera (Els Catarres), Joan-Carles Doval (director de Picap) i Jonathan Argüelles (responsable de comunicació de Satélite K) debatran al voltant de com comunicar una proposta musical perquè aquesta pugui arribar al públic. La segona sessió tindrà lloc el dimecres 12 de juliol i, en aquesta ocasió, girarà entorn de la música en directe.

Tots dos actes, organitzats conjuntament per La Tornada i la Fundació SGAE, se celebraran a les 19h i l'accés serà gratuït i obert a tothom. A més, al finalitzar el debat s'oferirà una copa de vi gentilesa del celler La Vinyeta.

Com el comunico?

Dia: Dijous, 29 de juny

Lloc: Seu SGAE (Pg. de Colom, 6. Barcelona)

Hora: 19.00 h


Com trobo concerts?

Dia: Dimecres, 12 de juliol

Lloc: Seu SGAE (Pg. de Colom, 6. Barcelona)

Hora: 19.00 h

Activitats gratuïtes