Veure tots
02/03/2017

Ja he fet el disc... I ara què?

Trobar-se amb els companys per crear un grup; escollir un nom; assajar; començar a provar alguna versió; atrevir-se a compondre les primeres cançons pròpies; fer els primers concerts davant d'amics i coneguts i, un dia, aconseguir publicar un primer disc. A grans trets, aquest podria ser el procés de creació de qualsevol banda. I, molt sovint, la publicació del disc sembla la fita marcada en vermell. Aquell objectiu final que somies poder arribar a complir algun dia. Assolir-lo, però, esdevé només l'inici. El punt en què comencen a arribar tots els dubtes.

Com ho he de fer perquè aquest disc arribi a la gent? Necessito una empresa de management o m'ho puc gestionar tot jo? Com es fa per trobar concerts? I per millorar la comunicació? Promocionant-me a través de les xarxes socials, en faig prou? Com s'arriba als mitjans de comunicació?

Amb l'objectiu de respondre totes aquestes preguntes i debatre sobre els passos a seguir un cop s'aconsegueix publicar un primer disc, mànagers, músics i programadors participaran el proper dia 2 de març a la primera taula rodona del cicle La Tornada en acció d'aquest 2017, organitzat conjuntament amb la Fundació SGAE. L'acte tindrà lloc a partir de les 19 hores a l'espai jove La Kaserna d'Igualada i, després del debat, comptarà amb un pica-pica i una copa de vi gentilesa de La Vinyeta.

Per debatre sobre totes aquestes qüestions, la taula comptarà amb Carles Tenesa, 'Litus', responsable de la discogràfica Propaganda del Fet! (que al llarg dels seus vint anys de vida, ha treballat amb artistes com Obrint Pas, La Raíz, Itaca Band, Zoo, Kop o Feliu Ventura); Tíndari Sgró i Òscar del Álamo, representants del festival universitari Telecogresca; el músic Guillem Roma (que des de fa anys treballa de forma totalment autogestionada, al marge de discogràfiques i empreses de management) i Pep Tormos, membre del grup terrassenc Sense Sal.

 

Lloc: Espai Jove La Kaserna (Travessia Sant Jaume, s/n). Igualada

Dia: Dijous 2 de març

Hora: 19.00 h

Activitat gratuïta

 

Esdeveniment de Facebook