Veure tots
28/04/2017

Capítol 33

Albert Domènech
EnZel: Xocolata, calcetes i pop lluminós

Feia dies que anàvem darrere d'ells però, per motius d'agenda, era impossible tancar una data. Ens van agradar des del primer dia que els vam escoltar, i això que el seu disc debut va sortir ara fa uns dies, el 20 de gener. La proposta dels nostres convidats d'aquesta setmana, EnZel, és fresca, diferencial i té trets que els fan distanciar-se d'altres bandes del sector, com ells mateixos confessen durant la nostra entrevista.

Ens visiten tres del seus components des de les terres de Ponent, tot i que el German, el cantant, és de Barcelona. Parlem del que significa treure disc amb 40 anys i d'una proposta tan original com la producció de les seves onze cançons. I és que totes elles tenen l'origen en... ¡missatges de Whats! Com ho llegiu. I bé, si ho voleu sentir i entendre millor només heu d'escoltar la conversa que tenim. Per cert, també ens fan un tema en acústic, un moment màgic a l'estudi 1 del Cugat.cat.

La gresca no s'acaba aquí. Veure que parlem de calcetes, i le stenim amb nosaltres, xocolata i altres vicis que conformen un univers femení que sorpendrà a més d'un. Ep! I que ningú s'espanti, que és un gruop que se sent molt còmode amb les dobles lectures...ja ho veureu....

A la visita dels EnZel afegim més ingredients al nostre show setmanal com la tradicional 'bolagenda' o estrenas musicals d'aquesta setmana. Algunes d'elles moltes esperades, com Itaca Band, per posar un exemple. Grup que ja us avanço que molt aviat tindrem també amb nosaltres als nostres estudis. Serà, como no, explosiu! I parlant d'explosions no hi falta aquesta setmana Màia, tot i que no amb una cançó del seu darrer disc Esclat (Música Global, 2017), sinó amb un hit del seu primer disc que ens serveix com a tancament d'un programa on suem molt i tenim la nostra vensa passional i bolada pels núvols! Que vagi de gust!