Veure tots
20/01/2017

Capítol 19

Albert Domènech

Roger Argemí es disfressa de Chris Martin (Coldplay)

El fred siberià que ens ha visitat aquesta setmana no ens atura. El Club dels Bolats arriba al capítol 19 amb tota l'escalfor del món per les orelles dels nostres oïdors, que cada setmana són més, la qual cosa celebrem de la millor manera que sabem: fent girar la millor música feta i produïda a Catalunya.

En aquesta ocasió ens torna a visitar un amic especial, un cantant que col·labora amb el programa fent 'La diversió desconeguda', és a dir, versions de temes coneguts però amb el seu estil. En Roger Argemí, que està fent girar el tema 'Sóc teva' amb èxit, torna al programa per fer-nos una cançó especial que també inclou en els seus concerts acústics. És el conegut "Fix You", de la banda britànica Coldplay, que, com veureu, interpreta a les mil meravelles. A més, el cantautor ens confessa que ja està preparant nou disc, que segurament veurà la llum a finals d'aquest 2017 o principis de l'any vinent.

Al programa us parlem també del Gran Concert per a les Persones Refugiades que tindrà lloc el proper 11 de febrer al Palau Sant Jordi, i per això us apropem la versió del tema "Mediterraneo" que ha fet Joan Manuel Serrat per l'ocasió amb la col·laboració de molts artistes como Els Amics de les Arts, Estopa, Sidonie, Manolo García, Pablo López, Joana Serrat, Gemma Humet o Love of Lesbian, entre molts altres. Aquesta setmana també punxem el més nou de Coriolà i del grup lleidetà Enzel, que ha persentat el seu discogràfic. Ja veure què bé que sonen.

En aquest capítol 19 de El Club dels Bolats també podeu trobar la 'boloagenda' amb totes les cites musicals de la setmana a tot el terrotori català i viatgem fins a l'any 2001 de la mà del Jordi Sugranyes per saber què passava musicalment al país. Els Sopa de Cabra ens estaven a punt de donar una mala notícia. Sabeu Quina? Com sempre, acabem el programa amb la nostra cançó optimista, en aquest cas un tema d'Acció que agrada especialment al nostre 'ultraheroi' Quim Llisorgas que fa anys aquesta setmana igual que el nostre angelet femení, la Sílvia Farrés. Felicitats a tots dos i gràcies per formar par de la família més bolada!