Veure tots
16/12/2016

Capítol 14

Albert Ibáñez

Anem de final de gira amb els 9son

Aquesta setmana rebem la visita del grup de fusió barcelonina 9son que el pròxim 23 de desembre faran el seu concert final de gira al Sant Andreu Teatre de Barcelona. A més, acomiaden un dels seus components, en Joan Palà, que ve a El Club dels Bolats per parlar també de la seva nova etapa amb Txarango.

Primer de tot, repassem la boloagenda musical per tota Catalunya. On la Vanessa Pelissa, corresponsal del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, ens destaca el tancament de la Sala Trono.

Arrenquem l’entrevista a 9son amb la Carla, en Ferran i en Joan, recordant la llarga gira del disc Íssim (Discmedi, 2015), que va començar al març del 2015 a la Sala Apolo i acaba aquest divendres al SAT, de Barcelona.

Després d’una entrevista molt emotiva amb el comiat del Joan Palà, connectem amb en Jordi Sugranyes que ens explica algunes curiositats del disc de la Marató.

I acabem el programa encarant festes amb la cançó optimista del nostre ultraheroi Quim Llisorgas, aquesta setmana ens porta el tema “Regala petons”, d’Obeses.