Veure tots
18/11/2016

Capítol 10

Albert Ibáñez

Fem l’Animal més enllà de les paraules

Aquest capítol deixem clar que tenim un programa molt animal, una “animalada” com diu l’Albert Domènech només començar el programa. Ens acompanya aquesta setmana el Gerard AledoGoku”, d’Animal, per parla del seu primer treball Més enllà de les paraules (Halley Records,2016).

Podríem afirmar sense por que ha estat el grup revelació d’aquest estiu. El tema "Només amb tu", ja ha deixat de ser des que es va presentar el disc al mes de febrer, d’Animal i a pertànyer a la gent. Parlem d’això i molt més amb el “Goku”, que ens regala un acústic brillant del tema "La teva".

Amb el Jordi Sugranyes viatgem en el temps cap a l’any 2010, on ens fixem amb la creació de la banda vigatana La iaia i, l’edició del disc Bed and Breakfast (Discmedi, 2010) d’Els Amics de les Arts.

I després de 57 minuts molt bolats, acomiadem el capítol 10 més animal, amb la cançó optimista del nostre ultraheroi, Quim Llisorgas que ens parla el tema "Vaig pel món", de Jordi Ninus. Perquè, com ell mateix diu “hem d’anar amb el cap ben alt i segurs d’un mateix. Hi ha portes que es tanquen, però algunes poques s’obren. Heu de tenir paciència que tot a la vida arriba”.

Ja sabeu, feu cas del que diu el Quim i gaudiu d’una bona setmana, acompanyada de bona música!