Veure tots
14/10/2016

Capítol 05

Albert Domènech

Una 'jam session' especial amb les vostres dedicatòries

Un dels primers lemes que teníem clar que volíem pel nostre programa és aquell que diu que és un espai “on el cap de cartell ets tu”. Més que res, perquè si una cosa volíem amb El Club dels Bolats és que hi hagués un feedback constant amb el nostre públic. L’avenç de les noves tecnologies permeten potenciar aquesta relació a través de les xarxes socials, també amb les notes de veu de missatgeria que aporten la màgia d’escoltar més propera la veu dels nostres oients. Des de que vam engegar el projecte, ara fa ja cinc setmanes- què ràpid passa el temps!- vam posar a disposició dels nostres bolats un número de telèfon per poder enviar notes de veu i missatges que no s’han fet esperar. Per això en aquest capítol hem decidir reinventar-nos i crear una particular ‘jam session’ amb les vostres peticions i la vostra música, maridades, com no podia ser d’una altra manera amb el nostre estil i col·laboradors.

Són més de 57 minuts amb cançons de grups com Lapsus, Txarango, Ja t’ho Diré, Lax’n’Busto, Marcos Franz o Amelie, entre altres. La música en la seva màxima expressió, amb temes que us toquen a vosaltres i a nosaltres. Una macedònia ‘made in’ bolats que combina cada programa els clàssics de sempre amb aquelles novetats que arriben per quedar-se. I és que intentem que al programa escoltis aquelles èxits que, més tard, escoltaràs a tot arreu, i apostar pels grups més emergents, a més d’aquelles propostes més que consagrades. La fórmula final ja dependrà també de les vostres peticions que esperem que cada setmana siguin més per fer que aquesta connexió sigui especial. Apunteu aquest número i no tingueu por de dedicar i parlar amb nosaltres, us tractarem amb molt de carinyo: 644 751 622.

I el viatge continua de la mà dels nostres protagonistes de sempre, Vanessa Pellisa, Albert Martí, Carles Gómez i Marina Pratcorona al capdavant de la ‘bolagenda’ per tot el territori català, i el nostre crack Jordi Sugranyes que aquesta setmana ens apropa tres anècdotes de Gossos. Algunes, relacionades amb el Mercat de Música Viva de Vic i d’altres amb algun personatge molt conegit de l’escena catalana. Quin conegut cantant va fer de flautista pel grup del Bages en una cançó nadalenca? Sis anys després d’aquella experiència passava a ser el vocalista d’un conegut grup. Escoteu el programa i sortireu de dubtes, a més de saber quina cançó de Gossos és la proposta que us fem al nostre concurs La cançó il·lustrada, a L’Instagram durant les properes dues setmanes. Està un lloc el nou disc dels de Manresa, Zenit, signat pels cinc components del grup. Acabem el programa anunciant els convidats de la setmana vinent, un grup que reclama ‘Aire’ en el seu nou tema. Sabeu de qui parlem? Ens escoltem quan et vingui de gust!